Aktuellt

Så hittar du våra insättningsautomater

Efter 30 juni blir de äldre 100- och 500-kronorssedlarna samt de äldre 1-, 2-, och 5-kronorna ogiltiga som betalningsmedel.

Vi har insättningsautomater för sedlar. Du hittar dem via kartan här på www.bankomat.se. Filtrera på tjänst ”Insättning sedlar”. Kunder till SEB, Handelsbanken, Nordea, Länsförsäkringar och Swedbank och Sparbankerna kan använda dem. Du kan sätta in de äldre sedlarna till och med 30 juni 2018.

Vi har också insättningsautomater för mynt. Det är endast kunder till Swedbank och Sparbankerna som kan använda dem.
Du hittar dem här. Du kan sätta in de äldre mynten till och med 31 augusti 2017.

Om du är kund i någon annan bank än Swedbank och Sparbankerna kan du inte använda våra insättningsautomater för mynt. Om du vill veta hur du ska hantera dina mynt kontaktar du din bank eller besöker Sveriges Riksbanks webbplats www.myntkartan.se.