Aktuellt

Bankomat söker en projektledare

Vill du vara med och utveckla kontanttjänster i samhället?

Bankomat söker nu en projektledare till Lokaliseringsgruppen. Som projektledare ansvarar du för att etableringsprojekt genomförs och avslutas på ett kvalitativt sätt. Det innebär att du arbetar med att analysera marknaden, sammanställa statistik och fakta rörande automaters nyttjandegrad, beställa åtgärder från underleverantörer tex byggprojekt, förhandla hyresavtal samt följa upp och administrera löpande genom ärendets olika faser. Arbetet sker tillsammans med våra kunder, underleverantörer, lokala bankkontor och hyresvärdar. Du rapporterar till gruppchef för Lokalisering och arbetar tätt ihop med kollegorna i gruppen och andra avdelningar.

Vi söker dig

Vi söker dig med cirka fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi vill att du har erfarenhet av etableringsverksamhet, hyresförhandling och byggprojektering. Du är trygg i beställarrollen, har förmåga och gillar att leda och koordinera många parallella externa gränsytor och med fokus på problemlösning hantera varje unikt ärende. Då ärendets faser är många och spänner över en längre period är det viktigt att du har förståelse för helhet och samtidigt förmåga att hantera detaljer. Som person är du en engagerad lagspelare som även kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös, öppen för förändring och ha en vilja att utvecklas.

 

Är du intresserad? Läs mer här.