Om Bankomat AB

Bankomat AB är ledande inom kontanthantering i Sverige. Vi har 6 kontantdepåer och våra kontantautomater finns på över 500 orter.

Vi hämtar och lämnar kontanter hos Sveriges Riksbank och via våra depåer effektiviserar vi kontantflödet inom Sverige. Via våra kontantautomater erbjuder vi främst uttag av kontanter men även insättning, uttag av utländsk valuta, kontoutdrag, överföringar samt ändring av PIN. Allt beroende på vilka tjänster kortutgivaren valt att erbjuda sina kunder. Trygghet, tillgänglighet och kvalitet är viktigt för oss. Vi är säkerhetscertifierade (PCI DSS) och våra automater är anpassade för personer med olika funktionshinder.

Bankomat AB har ensamrätt till varumärket Bankomat® och ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank med Sparbankerna. Vi är 35 medarbetare som sköter den dagliga verksamheten från vårt kontor i Stockholm.

Våra kunder

Kontantautomater

Alla kortutgivare i Sverige och inom EES-området kan bli kunder hos oss. Ett kundavtal är första steget. Genom kundavtalet får du ta del av en befintlig infrastruktur med hela vårt tjänsteutbud. Utöver detta får du som kund möjlighet till inflytande samt en rapportering där du löpande kan följa Bankomats leverans.

Som kund tar du del av en färdig avtalsstruktur med en standard för anslutning av kort och tillhörande frågor vilket gör anslutningsprocessen så enkel och kostnadseffektiv som möjlig. Du får även inflytande och insyn i vår roll på kontantmarknaden. Via löpande rapportering och uppföljning kan du som kund enkelt följa automattjänsternas tillgänglighet och utveckling.

Idag är följande kortutgivare anslutna: Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Marginalen Bank, Nordea, Resurs Bank, SEB, Skandiabanken, Sparbanken Syd, Swedbank med Sparbankerna, Volvofinans. Även American Express och Diners Club har avtal med Bankomat.

Kontantdepåer

Våra främsta kunder är värdebolag och banker.

Vill du veta mer om hur det är att vara kund hos oss? Kontakta Per Sondell, kundansvarig på Bankomat AB.

E-post per.sondell@bankomat.se

Ledning och styrelse

Vår ledning

3523R Nina Wenning VD
3389 Maria Markussen-Bohman Chef Operations
3246 Tarja Niemi Chef Ekonomi
3480 Johan Nilsson Chef Kund och Marknad
3319 Peter Svahn Chef IT och Säkerhet
Karin_webb Karin Öckert Chef HR

Vår styrelse

Pia Warnerman, SEB Ordförande Bankomat AB
Johan Löfgren Danske Bank
Cecilia Redtzer Handelsbanken
Arvid Krönmark Nordea
Ida Emwall Swedbank

Arbeta hos oss

Vill du vara del av ett spännande företag i bank- och finansbranschen? Då är du välkommen till Bankomat. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och bygga upp nästa generations kontantautomater.

Vi är ett litet team som arbetar nära varandra, bolagets kunder och underleverantörer. Vår arbetsplats präglas av professionalism, engagemang och respekt. Här finns goda möjligheter för dig att vara initiativrik, att påverka ditt arbete samt att utveckla dig vidare. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm.

Nedan finns våra lediga tjänster. Och du är självklart välkommen med en spontanansökan då vi alltid är intresserade av kompetenta medarbetare.

För mer information om oss och vad vi kan erbjuda dig kontakta Karin Öckert, HR-chef på Bankomat.

Telefon 08-403 052 21
E-post karin.ockert@bankomat.se

Kontakta Bankomat

Om du vill veta mer om Bankomat AB, når du oss på

E-post info@bankomat.se
Telefon kundservice: 010-588 90 90

Kundservice på Facebook

För att kontakta någon på Bankomat AB, mejla förnamn.efternamn@bankomat.se. Om personen du vill nå har ett dubbelnamn, skriv då bindestreck mellan namnen för att komma rätt.

Postadress:
Bankomat AB
103 29 Stockholm

Besöksadress: Regeringsgatan 60
111 56 Stockholm

Organisationsnummer: 556817-9716

Karta och vägbeskrivning