Euro direkt i uttagsautomaten

Växlingskurs

10,9863

100 SEK

9,10 EUR

100 EUR

1098,63 SEK
Ta ut din resevaluta innan avresan i någon av våra över 150 uttagsautomater. Vi har bra kurser med bra lägen nära dig och tar inte ut någon egen avgift (vissa banker och kortutgivare har egna avgifter så hör vad som gäller för ditt kort). Jämför oss gärna med andra växlingskontor när du ska hämta ut resevaluta som euro, dollar eller pund.

Här kan du ta ut euro

Var hittar jag en uttagsautomat med euro?

Vårt mål är att finnas där du finns och du hittar oss därför ofta i centrum, gallerior och på tågstationer och flygplatser. I dagsläget är det över 150 uttagsautomater som har resevaluta. Hitta din närmaste uttagsautomat med euro.

I Europa är kontanter vanligare än hemma

Den som reser ut i Europa kommer antagligen upptäcka att kontanter fortfarande är det absolut vanligaste och smidigaste betalningsmedlet på många platser. Att ha med sig delar av reskassan i kontanter kan bespara dig många knepiga situationer.

I Frankrike är det alltid 15% dricks pålagt på noten. Är du nöjd kan du lägga lite till!

I Tyskland är det standard att lägga på omkring 5–10% dricks på notan.

I Spanien får du gärna lägga på ett par euro i dricks på notan om servicen varit bra.

Få så mycket euro som möjligt för pengarna när du växlar

Varför är det bra att ta ut euro innan resan?

Det är många som undrar hur man ska göra för att få så mycket valuta som möjligt för pengarna när man växlar. Svaret är att det kan variera. I slutändan beror det på vad du får för kurs och om du får betala någon avgift. Att hämta ut från en lokal uttagsautomat kan ge en bra kurs men många banker tar ut en avgift när du växlar utomlands. När du hämtar ut euro i en uttagsautomat från Bankomat kan du vara säker på att vi inte tar ut någon egen avgift (men tänk på att vissa banker och kortutgivare kan ha egna avgifter). Dessutom har vi bra kurser nära dig.

Ladda ner Bankomats app

Upptäck vår app

I vår app hittar du alltid närmaste uttagsautomat med euro och annan resevaluta samt valutaomvandlare med aktuella kurser och praktiska tips.