Hos oss kan du ta ut pund innan du åker

Växlingskurs

12,4696

100 SEK

8,02 GBP

100 GBP

1246,96 SEK
Passa på att hämta ut dina pund innan resan i någon av våra uttagsautomater. Bankomat finns över hela landet med bra kurser nära dig. Välkommen förbi någon av våra över 150 uttagsautomater med resevaluta!

Här kan du ta ut Pund

Hitta uttagsautomat med pund

Vi har över 150 uttagsautomater med resevaluta utspridda över landet. Du kan enkelt använda filtreringen för att se vilka av dessa som erbjuder pund. Här kan du hitta uttagsautomater med pund.

Betala i Storbritannien

När du är på besök i Storbritannien är det ett bra tips att ha med en del kontanter. Då slipper du problemet med att vissa ställen fortfarande inte accepterar kort eller att du får betala en extra avgift.

Ibland lägger restauranger på en serviceavgift, annars är 10-15 % standard.

10 procent i dricks vid restaurangbesök är standard i England, dock inget krav.

Att ge dricks i Storbritannien är en uppskattad gest men inte alltid ett måste.

Ta ut pund innan resan

Det kan löna sig att ta ut pund innan resan

När du ska ut och resa vill du få så mycket resevaluta som möjligt för dina pengar. Om du hämtar ut pengarna på resmålet kan du i vissa fall få betala bankavgifter eller få en ofördelaktig växelkurs. Väljer du istället att hämta ut din resevaluta i någon av våra uttagsautomater får du en bra kurs utan avgift (det kan dock hända att din bank eller kortutgivare har en egen avgift för uttag). Jämför oss gärna med andra aktörer när du ska ut och resa.

Ladda ner Bankomats app

Ladda ner Bankomat appen

Nu kan du ladda hem Bankomat till din telefon. I vår app finns en smart valutaomvandlare med aktuella kurser och praktiska tips. Dessutom kan du snabbt och enkelt hitta närmaste uttagsautomat med pund och annan resevaluta.